Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Titelu

Prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Titelu, uz dobar odziv, obeležili su mladi.

Vakcinacija na području opštine Titel

Nešto više o dosadašnjem toku vakcinacije na području opštine Titel govori dežurna lekarka Doma zdravlja Titel, Zorica Stefanović.

Zoran Pavlović, direktor Ustanove za zaštitu prirode „Titelski breg“ Titel

„Titelski breg“ specijalni rezervat prirode uspešno je realizovao zacrtane zadatke za prethodnu godinu. Jedino je bilo daleko manje posetilaca, a razlog je poznat, pandemija. Šta su sve realizovali u prethodnoj godini, na šta ih je pandemija upozorila, i kakvi su planovi za 2021. godinu govori Zoran Pavlović, direktor Ustanove za zaštitu prirode „Titelski breg“ Titel

FK Titel pripreme

FK „Titel“ je u nedelju počeo sa pripremama za nastavak prvenstva. Petlići i mlađi petlići počeli su ranije. Na pomoćnom terenu su pažljivo slušali trenera i izvodili zadate zadatke. Posebno su se obradovali drugom delu treninga, kada su igrali na dva gola. O fudbalu i treninzima govore jedanaestogodišnjaci, Denis i Mihajlo koji treniraju šest godina, te njihov trener, i trener prvog tima Jovan Radivojević.

Opština Titel pripremila 31 projekat za realizaciju

Kakva je bila 2020. godina, šta je sve urađeno, i pored pandemije, i kakvi su planovi za ovu, 2021. godinu govori predsednik opštine Titel, Dragan Božić.

Nebojša Kuzmanović i Vesna Knežević položili vence na spomen obeležje žrtvama racije

Titel, kao i većina mesta Južne Bačke, dobro pamti zločine koje su učinili mađarski fašisti januara 1942. Tim povodom u pravoslavnom hramu održan je pomen nevinim civilima. Nakon pomena, Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodine, ispred pokrajinskih organa polažio je cveće na spomen ploču sa imenima titelskih žrtava. U ime opštine Titel, Vesna Knežević narodni poslanik u Skupštini Srbije, položila je cveće na spomen ploču, ali i u hladnu Tisu. Prisutnim građanima obratili su se Nebojša Kuzmanović i Vesna Knežević.

Arhiv Vojvodine poklonio 150 knjiga Titelu

Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodine ispred Pokrajinske vlade prisustvovao je obeležavanju 79-godišnjice racije. Tu priliku je iskoristio i da pokloni Titelu 150 knjiga.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi Titel novembar 2020

Opštinska organizacija Crvenog krsta Titel uspešno je organizovala poslednju ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Titelu. Ocenu titelske akcije dala je Jelena Klašnja, doktorka u Zavodu za transfuziju krvi Novi Sad , kao i mladi davaoci Gordana Babić i Teodora Buljin.

Opština Titel trenutno ima 10 lica zaraženih korona virusom

O situaciji sa korona virusom, o merama koje se preduzimaju na području opštine, o planovima za pomoć sugrađanima i merama koje će se preduzimati govorio je predsednik Opštine Titel, Dragan Božić, na trećoj sednici SO Titel kojom je predsedavao Dragiša Trivunović, predsednik Skupštine opštine Titel.

Dan opštine Titel - 8. novembar 2020

Milorad Ćulum, Ana Bešenji i Neđo Klepić su dobitnici nagrada i priznanja za 2020. godinu koju Skupština opštine Titel dodeljuje povodom Dana opštine Titel, 8. novembra. Dragan Božić, predsednik opštine Titel, podsetio je na značaj osmog novembra i u najkraćem podsetio je šta je urađeno ove godine, planovima, te dao obrazloženje za dobitnike nagrada i priznanja.