Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nikola Ančin, đak generacije STŠ Mileva Marić Titel

STŠ „Mileva Marić” danas je ispratila svoje maturante. Podeli diploma prisustvovali su i roditelji, bake, deke… Pandemija je „zabranila” pesmu u školama, ali je profesorica Aleksandra Žarković odsvirala na klaviru himnu škole, uz nekoliko prigodnih stihova, koje su izveli učenici. Prisutnimа se, nadahnuto, obratila Jadranka Pešti, direktorica škole, proglasivši Nikolu Ančina, vukovca, za đaka generacije.

Titel - Združeno taktička vežba Munjeviti udar 2021

Titel, i reka Tisa ponovo su domaćini Rečnoj ratnoj flotili Vojske Srbije. Danas, 17. juna 2021. je obavljena provera pripremljenosti za združeno taktičku vežbu „Munjeviti udar 2021“ koja će biti izvedena u subotu 19. juna.

Kontejneri za sakupljanje opasnog ambalažnog otpada

Ustanova za zaštitu prirode „Titelski breg” Titel proletos je postavila u specijalnom rezervatu prirode kontejnere za sakupljanje opasnog ambalažnog otpada. Akcija je bila pun pogodak i premašila očekivanja, jer kontejnere traže i iz mesta koja ne pripadaju Specijalnom rezervatu prirode „Titelski breg”. O tome govori Zoran Pavlović, direktor Ustanove za zaštitu prirode „Titelski breg”.

Predstavljanje knjige Pop pravo! kratak vodič kroz filozofiju prava

Biblioteka „Stojan Trumić“ Titel, organizovala je predstavljanje knjige „Pop pravo!“, kratak vodič kroz filozofiju prava, Ljiljane Madžar Stojković. Promocija je održana u prostoru Galerije „Stojan Trumić”. O knjizi su govorile Ljiljana Madžar Stojković, autorka i novinarka Bojana Karavidić.

Spomenik prirode Beli dud u Gardinovcima

Odbornici Skupštine opštine Titel doneli su odluku da se spomenik prirode „Beli dud u Gardinovcima” zaštiti i preda na upravljanje Ustanovi za zaštitu prirode „Titelski breg”. O spomeniku prirode, njegovom „putu” do „Titelskog brega”, karakteristikama, ali i o potrebi da se zaštiti od propadanja govori Zoran Pavlović, direktor Ustanove za zaštitu prirode „Titelski breg”.

Titelski pobednik okupio više od 400 takmičara iz 30 klubova

„Titelski pobednik” karate turnir održan četvrti put u Titelu, okupio je 31 klub i preko 400 takmičara iz cele Srbije.

Titelski maturanti kraj školovanja proslavili sa trubačima

Sedamdesetak maturanata STŠ „Mileva Marić” Titel veselo, sa trubačima, obeležili su završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Goran Stolevski o rukometu u Titelu

Goran Stolevski, značajano rukometno ime u Titelu, više od trideset godina prisutan u rukometnim vodama, držao je trening sa malobrojnim rukometašima RK „Titel“. Kaže da ima želju da tako radi i tokom pauze između dve sezone. Bila je to prilika da govori o rezultatima titelskog kluba u protekloj sezoni, velikim kadrovskim teškoćama u klubu, proteklom prvenstvu, nedostatku igrača, rukometu u državi.

Članice Aktiva žena AKUD a „Jovan Popović“ Titel u novim prostorijama

Članice Aktiva žena AKUD-a „Jovan Popović“ Titel sastale su se u novim prostorijama nakon privremenog prestanka rada, usled pandemije.

Dušan Đurić evropski prvak

Istorijski uspeh ostvaren je u mestu Santa Suzani, gde se himna "Bože pravde" čak dva puta slušala, a malo je nedostajalo i treći put. Zlatna odličja osvojili su Miljana Ferenc u kategoriji fitnes +168cm, Dušan Đurić u kategoriji classic physique -180cm, dok je srebro pripalo Igoru Šikori u kategoriji game classic bodi bilding.