Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Svetlana Lozanov, učiteljica OŠ "Svetozar Miletić" Titel

Nastava na daljinu redovno se odvija putem RTS-a, vibera, blogova… Kako to radi učiteljica OŠ „Svetozar Miletić” Titel, Svetlana Lozanov, čiji su đaci četvrtaci u Vilovu poslušajte u njenoj priči za portal Moj Titel.

Titeljanke šiju višekratne maske za rodbinu prijatelje komšije

Svetlana Lozanov, Natka Petrov, Milica Popović, Marija Stojković, Branka Jović… odlučile su da svoju veštinu šivenja iskoriste da bi pomogle rodbini, prijateljima, komšijama šijući zaštitne maske. To su maske za višekratnu upotrebu, jer se, posle otkuvavanja i peglanja, mogu ponovo upotrebljavati.

Volonteri MZ Titel pomažu sugrađanima

Dejan Gajić, predsednik Saveta MZ Titel ističe da imaju odličnu saradnju sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Titel kako bi mogli da pruže što adekvatnije usluge starijim i bolesnim sugrađanima koji ne trebaju da izlaze iz svojih kuća.

FK Titel brine o budućnosti kluba

FK „Titel“ Titel trenutno okuplja dvadesetak fudbalera u prvom timu, omladinaca je nešto manje, dok je po dvadesetak dečaka u 2007. i 2009. godištu. Ovako su to opisali najmlađi budući fudbaleri, Dejan Šer, Stefan Mirjanić, Miloš Terzija, Mihajlo Petrović i trener Jovan Radivojević.

Rukometni klub Titel - Veterani

Rukometni klub „Titel“ Titel ove godine „napuniće“ 65 godina. Njegovi veterani, na inicijativu Radice Belića i Srđana Tićaka, od 2004. godine sastaju se i druže poslednjeg petka u februaru mesecu. Deo priča, podsećanja na početke rada kluba, utakmice, putovanja, interesantne karijere, ljubav prema klubu, rukometu, zabeležili smo na ovom druženju kako bi ove trenutke otkinuli od zaborava.

20 godina Aktiva žena AKUD-a Jovan Popović Titel

Aktiv žena AKUD-a „Jovan Popović“ Titel je obeležio 20 godina rada. Bila je to prilika da im se oda posebna zavalnost na sinoćnoj izložbi ručnih radova „Stvarale su i stvaraju naše vredne ruke“.

Mošorin - Aleksandar Konanihin, prvi savetnik Ambasade Ruske Federacije i ataše za kulturu

Srpski kulturni centar „Miloš Crnjanski” i Udruženje „Slavjanoserbija” iz Luganska sinoć su gostovali u Mošorinu u Kulturno-prosvetnom centru „Vožd”. Ovom događaju prisustvovao je i Aleksandar Konanihin, prvi savetnik Ambasade Ruske Federacije i ataše za kulturu, koji je podsetio na viševekovne odnose Rusije i Srbije.

O prosečnoj decembarskoj zaradi u opštini Titel Aleksandar Kutuzov

Aleksandar Kutuzov, rukovodilac odeljenja za finansije, budžet, utvrđivanje i naplatu lokalnih javnih prihoda u opštinskoj upravi Titel odgovorio je na pitanje o naslovima u štampi, da opština Titel ima veće plate i od Novog Sada.

Opštinska smotra recitatora Pesniče narod mog Šajkaš

Teodora Veselinović, Milica Šukara i Zorana Jošić pobednici su Opštinske smotre recitatora pod nazivom „Pesniče narod mog“ koja je održana 21. februara u Šajkašu. Deo atmosfere sa Smotre prenosimo obraćanjem Branka Stevanovića, Miodraga Petrovića, selektora, i Dragane Mladenov, za koju kažu da je najveći „krivac“ za vraćanje smotre recitatora u titelsku opštinu.

Lazar Kuzmanov, arhitekta - Izložba Titel

Lazar Kuzmanov, nakon Novog Sada i Zrenjanina, izlaže u Titelu. Na otvaranju izložbe svojih radova, Lazar Kuzmanov se Titeljanima obratio prigodnim rečima, a za portal Moj Titel govorio je o utiscima sa titelske izložbe, željama…