Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aleksandar Prokin, predsednik RK Titel

Aleksandar Prokin, predsednik RK „Titel“ Titel govori za portal „Moj Titel“ o pripremama, stručnom štabu i očekivanjima u narednom prvenstvu u Trećoj ligi Sever „Zapad“.

Nemanja Jovanov FK Titel

FK „Titel” se može pohvaliti sve boljim igrama i rezultatima ovog proleća, i šestim mestom na tabeli Gradske lige Novog Sada. Jesenju sezonu su završili na osmom mestu, a sada su šesti. O tome govori, pred nedeljnu prvenstvenu utakmicu sa FK „Sloga” iz Loka prvotimac FK „Titel”, Nemanja Jovanov.

Davor Kulja kapiten FK Titel finale KUP-a

FK „Titel“ zbija svoje redove i ostvaruje sve bolje rezultate. Iako su najmlađa ekipa u Gradskoj ligi Novi Sad Titeljani su uspeli da se plasiraju u Finale Kupa ove Lige. Šta ovaj rezultat znači za igrače i o očekivanjima u finalnoj urakmici sa Susekom, koja se igra u sredu 18. septembra u 17.30 časova na domaćem terenu, govori Davor Kulja, kapiten ekipe.

Pozdrav portalu Moj Titel - Jelena, Danko i Vukašin Gavrić

Jelena, Danko i Vukašin Gavrić uputili su pozdrave portalu Moj Titel na kineskom i ruskom jeziku.

Opština Titel pružila podršku porodici Gavrić

Šajkaš može da bude ponosan na svoje mlade sugrađane Jelenu, Vukašina i Danka Gavrića, kao što su ponosni njihovi roditelji, učitelji, nastavnici. Opština Titel je pružila podršku porodici Gavrić, a o tome govori Dragan Božić, predsednik Opštine Titel.

Jelena Gavrić - studentkinja iz Šajkaša

Jelena Gavrić, studentkinja Pekinške filmske akademije, koja je u osnovnoj školi gledala kinesku seriju „Vetar i oblak” i zaljubila se u taj neobični jezik i kulturu te daleke zemlje ističe da se „sve može ostvariti ako dovoljno verujemo i vredno radimo na tome“.

Danko Gavrić - student iz Šajkaša

Danko Gavrić je završio Karlovačku gimnaziju i već je boravio u Kini kao izraziti talenat koji se može pohvaliti brojnim priznanjima.

Vukašin Gavrić - student iz Šajkaša

Vukašin Gavrić student Državnog instituta za ruski jezik "A.S. Puškin" u Moskvi.

Major Milan Burmudžija - Združena taktička vežba BEGEJ 2019

Povodom združene taktičke vežbe BEGEJ 2019 za portal Moj Titel major Vojske Srbije, Milan Burmudžija, zadužen za odnose sa javnošću dao je izjavu.

Balkan Earth konferencija Titel - Siniša Pocrnčić

Titel je imao čast da bude domaćin velike trodnevne BALKAN EARTH konferencije, koja je okupila 100 učesnika ne samo Balkana, nego iz cele Evrope, Azije, Južne Amerike. Siniša Pocrnčić, dolazi iz Hrvatske i predavač je tradicionalne hrvatske arhitekture.