Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Akcija dobrovoljnog davanja krvi Titel novembar 2020

Opštinska organizacija Crvenog krsta Titel uspešno je organizovala poslednju ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Titelu. Ocenu titelske akcije dala je Jelena Klašnja, doktorka u Zavodu za transfuziju krvi Novi Sad , kao i mladi davaoci Gordana Babić i Teodora Buljin.

Opština Titel trenutno ima 10 lica zaraženih korona virusom

O situaciji sa korona virusom, o merama koje se preduzimaju na području opštine, o planovima za pomoć sugrađanima i merama koje će se preduzimati govorio je predsednik Opštine Titel, Dragan Božić, na trećoj sednici SO Titel kojom je predsedavao Dragiša Trivunović, predsednik Skupštine opštine Titel.

Dan opštine Titel - 8. novembar 2020

Milorad Ćulum, Ana Bešenji i Neđo Klepić su dobitnici nagrada i priznanja za 2020. godinu koju Skupština opštine Titel dodeljuje povodom Dana opštine Titel, 8. novembra. Dragan Božić, predsednik opštine Titel, podsetio je na značaj osmog novembra i u najkraćem podsetio je šta je urađeno ove godine, planovima, te dao obrazloženje za dobitnike nagrada i priznanja.

2 kolo lige Srbije u paraglajdingu

Aero klub „Kumulus” iz Novog Sada, od danas organizuje međunarodno takmičenje 2. kola lige Srbije u paraglajdingu, disciplina prelet. Takmičenje se održava na platou Titelskog brega.

LALA festival repriza Mošorin

Ministarstvo kulture Republike Srbije podržalo je LALA festival u Mošorinu. Festival je održan krajem juna, a Odluka Ministarstvа je došla posle, pa su organizatori ovog festivala odlučili da krajem avgusta i početkom septembra ponovo organizuju brojne radionice za zainteresovane mališane i njihove roditelje. Proteklog vikenda u Mošorinu našli su se mali Beograđani, Nišlije, Zrenjaninci…

STŠ Mileva Marić Titel spremna za početak nastave u novoj školskoj godini

STŠ „Mileva Marić“ Titel, po rečima Jadranke Pešti, direktorice škole, spremno dočekuje početak nastave u novoj školskoj 2020/21. godini.

Konstitutivna sednica SO Titel

Odbornici su tajnim glasanjem za predsednika opštine Titel, po treći put, izabrali Dragana Božića, koji se zahvalio na izboru . Dao je obrazloženje za izbor zamenika predsednika opštine i članova opštinskog veća, a za Moj Titel je govorio šta građani mogu očekivati u narednom periodu.

Lala Festival Mošorin

LALA festival je održan od 25. do 28. juna u Mošorinu u Centru za zemljanu arhitekturu. Centar je tom prilikom obeležio 10 godina rada. LALA festival će se ponovo održati 28. i 29. avgusta i 5. i 6. septembra u Mošorinu. Nešto više o tome za portal Moj Titel govori Dragana Kojičić, glavni „krivac” ovih lepih dešavanja u Mošorinu.

Dragana Kojičić pomaže u obnavljanju kuće iz polovine 19 veka

Jovan Radivojević - prvi trener Fudbalskog kluba Titel

FK „Titel” 23. avgusta počinje prvenstvenu sezonu u višem rangu takmičenja, u Novosadskoj ligi. Kako su prošle pripreme, o predstojećim utakmicama ovog vikenda, očekivanju od nastupa u Novosadskoj ligi govori Jovan Radivojević, prvi trener Fudbalskog kluba „Titel” Titel.