Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 kolo lige Srbije u paraglajdingu

Aero klub „Kumulus” iz Novog Sada, od danas organizuje međunarodno takmičenje 2. kola lige Srbije u paraglajdingu, disciplina prelet. Takmičenje se održava na platou Titelskog brega.

LALA festival repriza Mošorin

Ministarstvo kulture Republike Srbije podržalo je LALA festival u Mošorinu. Festival je održan krajem juna, a Odluka Ministarstvа je došla posle, pa su organizatori ovog festivala odlučili da krajem avgusta i početkom septembra ponovo organizuju brojne radionice za zainteresovane mališane i njihove roditelje. Proteklog vikenda u Mošorinu našli su se mali Beograđani, Nišlije, Zrenjaninci…

STŠ Mileva Marić Titel spremna za početak nastave u novoj školskoj godini

STŠ „Mileva Marić“ Titel, po rečima Jadranke Pešti, direktorice škole, spremno dočekuje početak nastave u novoj školskoj 2020/21. godini.

Konstitutivna sednica SO Titel

Odbornici su tajnim glasanjem za predsednika opštine Titel, po treći put, izabrali Dragana Božića, koji se zahvalio na izboru . Dao je obrazloženje za izbor zamenika predsednika opštine i članova opštinskog veća, a za Moj Titel je govorio šta građani mogu očekivati u narednom periodu.

Lala Festival Mošorin

LALA festival je održan od 25. do 28. juna u Mošorinu u Centru za zemljanu arhitekturu. Centar je tom prilikom obeležio 10 godina rada. LALA festival će se ponovo održati 28. i 29. avgusta i 5. i 6. septembra u Mošorinu. Nešto više o tome za portal Moj Titel govori Dragana Kojičić, glavni „krivac” ovih lepih dešavanja u Mošorinu.

Dragana Kojičić pomaže u obnavljanju kuće iz polovine 19 veka

Jovan Radivojević - prvi trener Fudbalskog kluba Titel

FK „Titel” 23. avgusta počinje prvenstvenu sezonu u višem rangu takmičenja, u Novosadskoj ligi. Kako su prošle pripreme, o predstojećim utakmicama ovog vikenda, očekivanju od nastupa u Novosadskoj ligi govori Jovan Radivojević, prvi trener Fudbalskog kluba „Titel” Titel.

Dragan Božić, komandant Kriznog štaba opštine Titel

Opština Titel ima preko 30 obolelih od korona virusa. Kakva je epidemiološka situacija u opštini Titel, o preduzetim merama i preporukama da se broj obolelih svede na najmanju moguću meru govori Dragan Božić, komandant Kriznog štaba opštine Titel.

Lala festival Mošorin

LALA festival za decu održan od 25. do 28. juna u Mošorinu privukao je skoro 200 posetilaca. Od toga su trećina bila deca. Deo atmosfere sa LALA festivala prenosimo u izjavama voditelja radionica. Olja Todosijević iz Tavankuta, Bojan Kojičić iz Zrenjanina, Jovana Mitrović iz Niša, Katarina Živković iz Beograda, Ruža Janjić iz Beograda, govore i deca, učesnici festivala, Mihajlo Dapčević iz Rakovca i Ognjen Savičić iz Novog Sada koji je došao sa mlađim bratom i sestrom, i naravno na kraju ocenu LALA festivala dala je Dragana Kojičić, „glavni krivac“ ove izuzetno lepe manifestacije.

Miloš Babić - predsednik AKUD Jovan Popović Titel

AKUD „Jovan Popović“ Titel, napokon, je dobio svoje prostorije u kojima će moći da radi. Amatersko kulturno umetničko društvo iz Titele ove godine obeležava 70 godina rada, a na sednici Opštinskog veća opštine Titel, održanoj 1. juna, donesena je odluka da im se prostor Vatrogasnog doma ustupi na korišćenje. Ovo je za Društvo godina jubileja, a to je bio i povod za razgovor sa Milošem Babićem, predsednikom društva