Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lazar Kuzmanov, arhitekta - Izložba Titel

Lazar Kuzmanov, nakon Novog Sada i Zrenjanina, izlaže u Titelu. Na otvaranju izložbe svojih radova, Lazar Kuzmanov se Titeljanima obratio prigodnim rečima, a za portal Moj Titel govorio je o utiscima sa titelske izložbe, željama…

Aleksandar Prokin predsednik RK Titel

Aleksandar Prokin prošle godine je proglašen za najboljeg sportskog radnika u opštini Titel, a početkom ove godine dobio je priznanje Rukometnog saveza Vojvodine. To je bio i povod za razgovor sa dobitnikom ovih vrednih priznanja.

Otvoreno klizalište u Titelu

30. decembra 2019. je u Titelu počelo sa radom klizalište na sportskim terenima pored Tise. O klizalištu, ali i planovima za narednu godinu govori Dragan Božić, predsednik opštine Titel.

Čestitka za Novu 2020 godinu Dragan Božić predsednik Opštine TItel

Čestitka za Novu 2020. godinu - Dragan Božić, predsednik Opštine TItel

O budžetu Opštine Titel za 2020. godinu Aleksandar Kutuzov

Za portal Moj Titel o budžetu opštine Titel za 2020. godinu govori Aleksandar Kutuzov, rukovodilac odeljenja za finansije, budžet, utvrđivanje i naplatu lokalnih javnih prihoda.

Arheološki radovi u Loku, Gardinovcima - Branka Nestorović, arheolog

Danas su zvačnično završeni arheološki radovi u Loku, i arheolozi od sutra prelaze u Gospođince. Radovi na području titelske opštine trajali su četiri meseca. Branka Nestorović je govorila i o učesnicima na ova dva lokaliteta koji su „naoružani” mistrijama, špahtlama, fanglama, metlicama.

Maja Čurčić Titelski Salon 2019

Krajem proteklog veka u Titelu je održavan Titelski salon, ali se ugasio. Skromnom, ali lepom izložbom, na kojoj su se pojavila dva, od najavljena četiri slikara, odškrinuta su vrata za obnavljanje Salona. Maja Čurčić i Dobro Marić Mare izložili su po tri slike. Prvi put Titeljanima se predstavila Maja Čurčić, koja govori koji su razlozi za predstavljanje i nastup na Salonu.

Načelnik školske uprave Novi Sad Jovan Vukčević posetio PU Plavi čuperak

Jovan Vukčević, načelnik školske uprave Novi Sad bio je u delegaciji na čelu sa ministrom prosvete, Mladenom Šarčevićem koja je posetila Srednju školu „Mileva Marić”. Bila je to prilika da Vukčević poseti i predškolsku ustanovu „Plavi čuperak”. Ovo su njegovi utisci.

Ljubo Panić direktor JKP Komunalac Titel čišćenje kanala

JKP „Komunalac“ Titel sanira kanale u najnižim delovima Titela koji su letos doneli velike probleme građanima. Investitor ovih radova je opština Titel. O tome šta je do sada urađeno govori Ljubo Panić, direktor JKP „Komunalac” Titel.

Svetski dan turizma STŠ Mileva Marić Titel

STŠ „Mileva Marić” Titel školuje i turističke tehničare. Od kada i kako obeležavaju Svetski dan turizma, 27. septembar, govori Lela Jovanović, profesorica u titelskoj školi.