Video prilozi

Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Arheološki radovi u Loku, Gardinovcima - Branka Nestorović, arheolog

Danas su zvačnično završeni arheološki radovi u Loku, i arheolozi od sutra prelaze u Gospođince. Radovi na području titelske opštine trajali su četiri meseca. Branka Nestorović je govorila i o učesnicima na ova dva lokaliteta koji su „naoružani” mistrijama, špahtlama, fanglama, metlicama.

Maja Čurčić Titelski Salon 2019

Krajem proteklog veka u Titelu je održavan Titelski salon, ali se ugasio. Skromnom, ali lepom izložbom, na kojoj su se pojavila dva, od najavljena četiri slikara, odškrinuta su vrata za obnavljanje Salona. Maja Čurčić i Dobro Marić Mare izložili su po tri slike. Prvi put Titeljanima se predstavila Maja Čurčić, koja govori koji su razlozi za predstavljanje i nastup na Salonu.

Načelnik školske uprave Novi Sad Jovan Vukčević posetio PU Plavi čuperak

Jovan Vukčević, načelnik školske uprave Novi Sad bio je u delegaciji na čelu sa ministrom prosvete, Mladenom Šarčevićem koja je posetila Srednju školu „Mileva Marić”. Bila je to prilika da Vukčević poseti i predškolsku ustanovu „Plavi čuperak”. Ovo su njegovi utisci.

Ljubo Panić direktor JKP Komunalac Titel čišćenje kanala

JKP „Komunalac“ Titel sanira kanale u najnižim delovima Titela koji su letos doneli velike probleme građanima. Investitor ovih radova je opština Titel. O tome šta je do sada urađeno govori Ljubo Panić, direktor JKP „Komunalac” Titel.

Svetski dan turizma STŠ Mileva Marić Titel

STŠ „Mileva Marić” Titel školuje i turističke tehničare. Od kada i kako obeležavaju Svetski dan turizma, 27. septembar, govori Lela Jovanović, profesorica u titelskoj školi.

Ljubo Panić direktor JKP Komunalac Titel

lLjubo Panić, direktor JKP „Komunalac”Titel govorio je o materijalnim uštedama, ali i zaštiti životne sredine, koje je preduzeće ostvarilo u proteklih godinu dana zahvaljujućiu donaciji japanske vlade - kamiona za prikupljanje smeća, u vrednosti 75590 evra

Snežana Kuzmanović savetnik u Ministarstvu za zaštitu životne sredine

Snežana Kuzmanović, samostalni savetnik u odseku za razvoj Sistema upravljanja otpadom i saradnju sa lokalnim samoupravama u Ministarstvu za zaštitu životne sredine se zahvalila na pomoći japanske Vlade JKP Komunalac Titel.

Dragan Božić, predsednik Opštine Titel

Izjava Dragana Božića, predsednika Opštine Titel povodom donacije Vlade Japana JKP Komunalac Titel

Tecuja Cubota otpravnik poslova Ambasade Japana u Srbiji

Tecuja Cubota otpravnik poslova Ambasade Japana u Srbiji danas je zvanično predao, na prigodnoj ceremoniji, donaciju JKP „Komunalac” Titel i na srpskom jeziku se obratio prisutnim na ovoj svečanosti.

Predstava Derviš i smrt Slobodan Ćustić Narodna biblioteka Stojan Trumić Titel

Neosporno je da su Titeljani željni pozorišta, a pogotovo što su imali priliku da vide profesionalnu predstavu Beogradskog dramskog pozorišta. „Derviš i smrt“ se izvodi devet godina na sceni ovog renomiranog pozorišnog ansambla. U ovoj predstavi Slobodan Ćustić je režiser i glavni akter, u ulozi Ahmeda Nurudina, dok je uloga Bećira poverena mladom studentu glume Mladenu Leri.