Dan opštine Titel obeležen svečanom sednicom

Dan opštine Titel, Mitrovdan, obeležen je svečanom sednicom koja je počela himnom Republike Srbije „Bože pravde“ u izvođenju hora STŠ „Mileva Marić“ Titel.

Zatim su učenici ove škole izveli prigodan recital, a hor je izveo i narodnu pesmu „Svi Šajkaši“ i rodoljubivu pesmu „Ovo je Srbija“.

O ovom značajnom datumu, 8. novembar, govorili su Dragiša Trivunović, predsednik SO Titel i Dragan Božić, predsednik opštine Titel. Božić je je naglasio da su pre 103 godine, 25. novembra, Titel, Bačka, Vojvodina postali sastavni deo Srbije.

Milivoj Milivojević iz Šajkaša je dobitnik plakete za 2021. godinu, a Anka Lozanov iz Titela, Milenko Tesla iz Šajkaša i Zoran Đurić iz Titela su dobitnici diploma za uspešan višegodišnji rad. Priznanja i Novembarske nagrade dobitnicima su uručili predsednik opštine Titel Dragan Božić i predsednik Skupštine opštine Titel Dragiša Trivunović.

Zorica Rošul, Rade Cucić, Sava Banjac, Sveto Trninić i Dušan Đurić su po oceni Sportskog saveza opštine Titel najuspešniji sportisti u školskom sportu, trener, sportski radnik i najuspešniji senior. Priznanja su uručili Stanko Kostić, predsednik Sportskog saveza opštine Titel i Dragan Božić, predsednik opštine Titel.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *