FK Titel sutra dočekuje FK Miletić Mošorin

TITEL: Sutra, u sredu 21.avgusta 2019. godine u 17.30 FK „Titel“ igra drugo kolo Kupa za klubove Gradske lige FSG Novi Sad i na svom terenu dočekuje FK „Miletić“ Mošorin.

U prvom kolu Kupa za klubove Gradske lige FSG Novi Sad FK „Titel“ je u gostima savladao FK „Sloga“ Lok rezultatom 7:0, kada su golove postigli Jovanov 2, Babić 2, Kulja 1, Geringer 1 i Karataševski Jovan 1.

U drugom kolu Kupa za klubove Gradske lige FSG Novi Sad sastaju se u Gardinovcima: FK „Hajduk“ Gardinovci – FK „Slanobarac“, u Čeneju: FK „Čenej“ – FK „Borac“ Rakovac i u Suseku: FK „Susek“ – FK „Železničar“ Novi Sad

Da podsetimo, FK „Titel“ je 20. jula počeo sa pripremama za ovu sezonu, kada su odigrali četiri utakmice. Odmerili su snage sa FK „Borac“ Šajkaš i FK „Jugović“ Kać, ekipama koje su dva ranga iznad. Prvu utakmicu protiv FK „Borac“ izgubili su 5:0, a drugu protiv FK „Jugović“ 3:1. Na svom stadionu odigrali su treću prijateljsku utakmicu protiv FK „Miletić“ Mošorin i savladali ih rezultatom 3:0, a potom i četvrtu protiv FK „Potisje“ iz Knićanina.

Na početku priprema, ocenu prethodne polusezone, dao je trener FK „Titel“ Jovan Radivojević:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *