Fudbalski klub Miletić Mošorin od Opportunity banke dobija nove reflektore

Za najbolji predlog za „Dane brige o lokalnoj zajednici – Vojvodina“, Opportunity banka je objavila da je sa preko 200 glasova razlike (ne brojeći glasove iz inostranstva) pobedio Mošorin i njihov predlog pod nazivom „Za Mošorin – Malo selo, Veliko srce“.

Fudbalski klub „Miletić“ će od Opportunity banke dobiti nove reflektore za veliki teren, volonteri Opportunity banke pomoći će oko sređivanja i farbanja kućica na fudbalskim terenima, a odigraće i prijateljsku utakmicu sa izabranim „All Star“ timom F. K. „Miletić“.

Svake godine Opportunity banka podrži jednu lokalnu zajednicu da obnovi, osveži ili na drugi način unapredi neku od važnih institucija od značaja za sve meštane. Taj događaj nazvali su „Dani brige o lokalnoj zajednici” jer se uz donaciju uvek trude da i sami zasuču rukave i tako učvrste odnose sa svojim klijentima, osnaže timski duh između svih svojih zaposlenih i bolje se upoznaju bez obzira na mesto rada, poziciju ili godine.

Ove godine, Opportunity banka će podržati tri lokalne zajednice – jednu iz Vojvodine, jednu iz Centralne i jednu iz Južne Srbije. Najbolji predlog iz Vojvodine izglasan je lajkovima, na zvaničnoj Facebook stranici Opportunity banke.

Izvor: Facebook stranica Opportunity banke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *