JKP Komunalac Titel dobio pohvale na desetoj sednici Skupštine opštine Titel

I prethodne 2020. godine JKP „Komunalac” Titel poslovao je veoma uspešno. Mogu se pohvaliti povećanjem voznog parka, proširenjem delatnosti i naravno, dobrim finansijskim pokazateljima.

deseta-sednica-Skupštine-opštine-Titel-jkp-komunalac

Podnoseći finansijski izveštaj Ljubo Panić, direktor JKP „Komunalac” istakao je da su poslednjih pet godina prosečne plate povećane sa 29.000,00 na 44.000,00 dinara, a da se u ovoj godini očekuje 49.000,00 dinara, te da se radnicima svaki prekovremeni sat plati. Snabdevanje vodom je bilo na zadovoljavajućem nivou kao i odvoženje smeća. Odbornici su dali saglasnost na Odluku o Raspodeli dobiti za 2020. godinu JKP „Komunalac”.

Odbornici SO Titel doneli su Odluku o davanju saglasnosti na postupak ozakonjenja objekta mosta preko reke Tise.

Odbornici su usvojili finansijske izveštaje JP „Prostor” i JP „Titelski breg”oba u likvidaciji, za prethodnu godinu, uz zaključak, a na predlog Opštinskog veća, da se likvidacioni postupak završi do kraja 2021. godine.

Odbornica Ivana Zečević je ukazala na probleme u prevozu putnika, pogotovo vikendom, ne samo za Novi Sad, nego i za Zrenjanin i Beograd. Predsednik Opštine Titel, Dragan Božić ističe da se čine napori da se to stanja popravi, ali da teško ide. O vlastitom saobraćajnom preduzeću treba napraviti računicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *