Jovan Vlaški novi sekretar Skupštine opštine Titel

Nakon usvajanja zapisnika sa 6. sednice SO Titel, odbornici su na 7. sednici, održanoj 23. marta u svečanoj sali Opštinske uprave, bez rasprave, usvojili Godišnji izveštaj o radu Narodne biblioteka „Stojan Trumić“ Titel i dali saglasnost na Plan i program rada biblioteke za 2021. godinu. Goran Popović, direktor Biblioteke, ocenio je da je rad u prethodnoj godini vezan za pendemiju, i da je teško planirati zbog neizvesne situacije i u ovoj godini.

Odbornici su doneli Rešenje i dali saglasnost na predlog Odluke o izmenama Statuta mesnih zajednica Titel, Šajkaš, Mošorin, Vilovo, Lok i Gardinovci.

Odluku o prihvatanju udela bez naknade opštine Titel u kapitalu privrednog društva FULL PROTECT doo Beograd, odbornici su prihvatili većinom glasova. Zdenko Babić, odbornik, nije dobio odgovor na pitanje o kakvoj se firmi radi.

Ljiljana Ćiprovac, dosadašnji sekretar Skupštine opštine Titel podnela je ostavku, a na mesto sekretara postavljen je Jovan Vlaški, diplomirani pravnik

Odbornici su imali više pitanja za nadležne. Šta je sa mostom u Titelu, šta je sa zgradom u centru Titela koja je u ruševnom stanju, da li je istina da je bilo malverzacija u doo „Izvor“ Šajkaš i da se dostavi izveštaj Revizorske komisije o stanju u ovoj firmi, postavljeno je i pitanje kada će biti izabrani odbori i komisije Skupštine opštine…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *