Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete posetio Titel

Podelite na društvenim mrežama!

Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete posetio je centralni objekat Predškolske ustanove „Plavi čuperak” Titel. Sastao se sa sa direktoricom Jovankom Andrić i njenim saradnicama, ali i sa direktorima i stručnim saradnicima sa teritorije Južnobačkog okruga.
Milan Pašić je u pratnji Bogoljuba Markovića, zamenika predsednika opštine i Zorana Pavlovića, direktora Ustanove za zaštitu prirode „Tilelski breg” obišao predškolsku ustanovu. Ana Bešenji je upoznala gospodina Pašića i sve prisutne sa načinom rada ustanove.
Pomoćnik ministra je kratko posetio Ustanovu za zaštitu prirode „Titelski breg” i tom prilikom bilo je više reči kako najmlađima približiti značaj i karakteristike Titelskog brega.

Na sastanku članova Aktiva direktora predškolskih ustanova Južnobačkog okruga u svečanoj sali SO Titel, prisutne je pozdravila Jovanka Andrić, predsednica Aktiva, a prigodnim rečima se obratio i predsednik opštine Titel, Dragan Božić. Kratkim video zapisima predstavljena je PU „Plavi čuperak” i njene aktivnosti.
Milan Pašić je govorio o trenutnim aktivnostima koje se vode u Ministarstvu kako bi se unapredilo predškolsko vaspitanje i budućim zadacima na unapređenju rada ove delatnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *