Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete posetio Titel

Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete posetio je centralni objekat Predškolske ustanove „Plavi čuperak” Titel. Sastao se sa sa direktoricom Jovankom Andrić i njenim saradnicama, ali i sa direktorima i stručnim saradnicima sa teritorije Južnobačkog okruga.
Milan Pašić je u pratnji Bogoljuba Markovića, zamenika predsednika opštine i Zorana Pavlovića, direktora Ustanove za zaštitu prirode „Tilelski breg” obišao predškolsku ustanovu. Ana Bešenji je upoznala gospodina Pašića i sve prisutne sa načinom rada ustanove.
Pomoćnik ministra je kratko posetio Ustanovu za zaštitu prirode „Titelski breg” i tom prilikom bilo je više reči kako najmlađima približiti značaj i karakteristike Titelskog brega.

Na sastanku članova Aktiva direktora predškolskih ustanova Južnobačkog okruga u svečanoj sali SO Titel, prisutne je pozdravila Jovanka Andrić, predsednica Aktiva, a prigodnim rečima se obratio i predsednik opštine Titel, Dragan Božić. Kratkim video zapisima predstavljena je PU „Plavi čuperak” i njene aktivnosti.
Milan Pašić je govorio o trenutnim aktivnostima koje se vode u Ministarstvu kako bi se unapredilo predškolsko vaspitanje i budućim zadacima na unapređenju rada ove delatnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *