MZ Titel – Titel će biti još uređeniji

TITEL: O tome šta je urađeno u prethodnoj godini, i kakvi su planovi za 2018. za portal MojTitel govori Dejan Gajić, predsednik Saveta Mesne zajednice Titel.

Savet mesne zajednice Titel u proteklom periodu realizovao je nekoliko projekata usmerenih na uređivanje i ulepšavanje naselja. Uklonjena je divlja deponija uz naselje na prilazu magistralnom putu II-A reda, a u drugoj fazi planirano je uređenje te površine kroz sadnju drvoreda.

U saradnji sa firmom „DMS Gradnja” izgrađen je prilaz Radničkoj ulici, kako bi kola Hitne pomoći mogla nesmetano da priđu kućama. Uređeni su atarski putevi, nov teren za fudbal na pesku i sređen je odbojkaški teren na gradskoj plaži.

Sada se privode kraju radovi na krovu i u dvorištu zgrade bivšeg Zavoda za obračun i plaćanja u Glavnoj ulici broj 29, kao i radovi na betoniranju trotaora u Ulici Mihajla Krestića. U planu je da se gradi dečije igralište u Ulici Put za rit, postavljanje košarkaške table s košem u parku kod bioskopa.

Na lep odjek naišla je inicijativa da se u Titelu podigne bista naučnice Mileve Marić Ajnštajn, koja je ovde rođena 1875. godine. U planovima Saveta MZ Titel, ovog proleća je i ulepšavanje gradske plaže, koju žele da osvetle i dodaju neke nove sadržaje. Radiće se i na obnavljanju pešačkih staza i uređenju prilaza Titelu, kroz uklanjanje divljeg šiblja i sadnju drvoreda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *