Očitavanje vodomera u naseljenim mestima Titel, Lok, Gardinovci i Mošorin

Ekipe „JKP Komunalac“ Titel će u periodu od 21. 02. do 28. 02. 2023. godine od 7 do 14 časova vršiti očitavanje vodomera u naseljenim mestima Titel, Lok, Gardinovci i Mošorin.

Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojem telefona na koji mogu da jave stanje svojih vodomera.

Svi korisnici koji u navedenom terminu ne budu kod kuće mogu obaveštenje o stanju vodomera da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija, prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

Korisnici, koji to žele, mogu svakog meseca tokom cele godine prijaviti stanje svojih vodomera, u periodu od 20. do 25. u mesecu, telefonom, svakog radnog dana od 7 do 14 časova na brojeve 021 2960200 i 0800 303133 ili slanjem mejla na adresu jkp.komunalac.titel@gmail.com.

One thought on “Očitavanje vodomera u naseljenim mestima Titel, Lok, Gardinovci i Mošorin

  1. Хоће ли после “насељених места” читати и у “ненасељеним местима”?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *