Otvorena vrata kompanije Aptiv ponovo u Titelu i Šajkašu

U četvrtak 30. maja u 10 časova u Titelu i u 12.30 časova u Šajkašu, predstavnici kompanije Aptiv koja proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope po drugi put organizuje „Otvorena vrata“ kompanije.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

Zainteresovani će imati mogućnost da čuju sve informacije o kompaniji i da se prijave za posao. Razgovori će biti organizovani u zgradi Opštine u Titelu i u Šajkašu u prostorijama Mesne zajednice.

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da se prijave na telefon: 060/ 889 25 34 Ili pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com.

aptiv zaposljavanje titel sajkas otvorena vrata

– Naš proizvodni pogon i vrsta posla se razlikuju u odnosu na druge fabrike sa proizvodnim pogonima. Kod nas sve izgleda kao moderna tehnološka kompanija, opremljena najmodernijom opremom, objašnjava biznis partner za ljudske resurse Irena Rica.

Ovo je četvrta godina otkako postojimo. U planu nam je da stavimo veliki akcenat na razvoj korporativne kulture. Namera nam je i da maksimalno uložimo u svoje zaposlene omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. „Aptiv“ nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou. Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

– Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja, ističe Olivera Cukavac, specijalista za regrutaciju i selekciju u kompaniji Aptiv.

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *