Pokloni đacima generacije i vukovcima za ostvaren uspeh

Predsednik opštine Titel mr Dragan Božić uručio je đaku generacije OŠ „Svetozar Miletić“ Titel, Željani Oparnici i đaku generacije OŠ „Isidora Sekulić“ Šajkaš, Urošu Milinovu 20.000 dinara i knjigu „Spomenica prisajedinjenja 1918-2018“ kao poklon za ostvaren uspeh.

Pored poklona đacima generacije, predsednik je svakom vukovcu u ove dve škole uručio novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Predsednik je čestitao maturantima na ostvarenom uspehu i istakao da će svako od njih izborom srednje škole nastaviti proces ličnog razvoja i profesionalnog profilisanja.

– Pokazali ste da imate znanje da svoje osnovne škole i svoju opštinu predstavljate u najboljem svetlu i to me raduje, jer ste upravo vi njena budućnost. Opština Titel će uvek biti tu za vas, za svaku pomoć i podršku i nadamo se da ćete znanja koja steknete u raznim oblastima, kroz svoj kasniji rad i život na teritoriji naše opštine podeliti i sa svojim sugrađanima. Budite dobri i marljivi učenici, nastavite sa uspešnim školovanjem i računajte na našu pomoć u svemu. Želim vam svu sreću u daljem školovanju – rekao je predsednik Božić.

Izvor: opstinatitel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *