Titelske odbojkašice osvojile medalje na turniru u Beočinu

U petak, 15. februara 2019. godine, u Beočinu, održan je tradicionalni ženski odbojkaški Sretenjski turnir prijatelja.

Na turniru su, pored domaće ekipe „Blok“ iz Beočina, nastupile i ekipe „Mladost“ iz Novog Sada, „Lavice“ iz Pećinaca i ŽOK „Titel“ iz Titela.

Ovoga puta se igrala odbojka sa tri igrača u polju, podeljena po uzrastima, tako da je svaka ekipa nastupala sa minimum tri predstavnika. Prvi put se igrala i odbojka sa tri lopte za najmlađe čiji je jedan od tvoraca prof. Darko Kalajdžić.

Kadetska ekipa Titela osvojila je srebrnu medalju odnosno drugo mesto, dok je ekipa starijih pionirki osvojila bronzanu medalju, kao i ekipa mlađih pionirki.

U mini odbojci sa tri lopte i dva igrača u polju Titeljanke su bile dominantne i zasluženo osvojile zlatnu medalju.

Trener titelskih odbojkašica, mr Petar Kojić, nije krio oduševljenje osvojenim medaljama i naglasio je da je uspeh devojčica dokaz upornog i strpljivog rada.

– Zasluge pripadaju devojčicama jer su one te koje su iznele teret na samom terenu i pre svega pobedile i tu pozitivnu tremu koja je svakako bila prisutna, istakao je mr Petar Kojić.

Trener odbojkašica iz Titela, mr Petar Kojić, zahvalio se domaćinu na odlično organizovanom turniru i pohvalio fer-plej koji je bio prisutan tokom čitavog turnira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *