Tri bronze za karate klub Borac 021 Šajkaš na turniru Bushido open

Takmičari karate kluba “Borac 021” Šajkaš su nastupili na međunarodnom turniru “Bushido open” u Banja Luci.

Na takmičenju je učestvovalo 1200 takmičara, a takmičari karate kluba “Borac 021” imali su 15 nastupa i osvojili tri bronzane medalje.
Osvajači bronzane medalje su Marko Đurđić, Aleksa Ignjić i Zorana Bagić.
U klubu su izrazili žaljenje što na ovom takmičenju nisu nastupili sa iskusnijim takmičarima jer bi ovo bio pravi test trenutne forme. Većini takmičara koji su nastupili na ovom turniru ovo je bilo prvo takmičenje ovakog karaktera i trema je učinila svoje.

Inače, Šajkašani su se visoko rangirali na Školskom prvenstvu Srbije u karateu, koje je održano 17.03.2018. u Smederevu u organizaciji Školskog saveza Srbije i Karate federacije Srbije.
Članovi karate kluba “Borac 021” iz Šajkaša su nastupili za svoje škole. Marko Đurđić za Osnovnu školu “Miloš Crnjanski” iz Žablja, Jovana Zelić i Vladimir Zelić za osnovnu školu “Isidora Sekulić” iz Šajkaša i Gavro Pavlović za Srednju saobraćajnu školu “Heroj Pinki” iz Novog Sada. Ovom prilikom osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju. Osvajači zlatne medalje su: Marko Đurđić, V i VI razred, disciplina kate i Vladimir Zelić, VII i VII razred disciplina kate. Srebrnu medalju osvojio je Gavro Pavlović, I i II razred srednja škola, disciplina kate. Na takmičenju je nastupila i Jovana Zelić. Jovana je imala dobar nastup ali ovog puta je ostala bez medalje.
U narednom periodu Karate klub “Borac 021” Šajkaš očekuje Prvenstvo Srbije za mlađe uzraste u Somboru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *