Mali maturanti se oprostili od osnovne škole

U nedelju, 24. juna 2018. godine, u Titelu, 78 maturanata OŠ „Svetozar Miletić“, završnom priredbom i svečanom šetnjom u ritmu muzike, oprostilo se od svojih učitelja i nastavnika, zahvalivši im se na trudu i strpljenju kao i zajednički provedenom vremenu u toku osmogodišnjeg školovanja.
Direktor škole, mr Petar Kojić, oprostio se od učenika kratkim govorom u kojem im je poželeo sreću u daljnjem školovanju i životu, dok se u ime odeljenjskih starešina i ostalih nastavnika, učenicima i njihovim roditeljima, rodbini i prijateljima, obratila Milena Subić, odeljenjski starešina VIII2 odeljenja.
Nakon toga, predstavnici odeljenja su uručili prigodne poklone svojim odeljenjskim starešinama, zahvalivši im se na taj način za nesebično zalaganje i ljubav sa kojom su ih štitili i usmeravali na pravi put u životu.
Ponosne na svoje đake bile su: Gordana Buljin, odeljenjski starešina VIII1, Milena Subić (VIII2), Nataša Živančev (VIII3), Svetlana Grujić (VIII4) i Branislava Kostić (VIII5).
Potom je usledilo uručenje posebnih diploma za učenike koji su na takmičenjima iz pojedinih predmeta postigli vrhunske rezultate, a Vukovci su nagrađeni knjigama i novčanim nagradama u iznosu od po 10.000 dinara. Posebne nagrade dodeljene su učeniku generacije, Jeleni Muratović, koja je dobila tri lepe knjige, tablet i 30.000 dinara.
Knjige i tablet obezbedila je škola, a novčane nagrade, koje je uručio predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, obezbedila je opština Titel.
Uz posebne diplome, Vukove diplome, knjige i novčane nagrade, učenicima je uručen i novi broj učeničkog lista „Latice“ koji izlazi već 38 godina, a ove godine izdat je kao godišnjak gde su pobrojane sve aktivnosti i rezultati postignuti u toku školske 2017/2018 godine.
Druženje je nastavljeno u hotelu „Tisa“ gde su brigu o učenicima osim nastavnika preuzeli i predstavnici roditelja. Svečanost je protekla u veseloj atmosferi.

Izvor: opstinatitel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *