UZP Titelski breg na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Ustanova za zaštitu prirode „Titelski breg“ prezentovala je potencijale opštine Titel na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan u periodu od 17. do 19. novembra 2022. godine.

Na zajedničkom štandu Turistička organizacija Vojvodine predstavila je turističku ponudu turističkih organizacija Bačke Palanke, Vrbasa, Kovina, Nove Crnje, Odžaka, Bačke Topole, Bele Crkve, Vršca, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Kovačice, Žitišta, Iriga, Pančeva, Kikinde, Subotice, Šida, Temerina, Kule, kao i UZP „Titelski breg“, Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin, Klaster „Deliblatska peščara“ i Banja Kanjiža.

Fokus predstavljanja Turističke organizacije Vojvodine na navedenom sajmu bio je na kampanji „Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice“. U skladu sa tim u četvrtak 17. novembra održana je konferencija za medije povodom promocije drugog ekskluzivnog, štampanog izdanja kuvara koji predstavlja zbirku recepata tradicionalne vojvođanske kuhinje, kao i predlog lokacija gde možete uživati u istoj.

SRP-Titelski-breg-Titel-sajam-turizma-novi-sad

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, AP Vojvodinu je u periodu od januara do septembra meseca 2022. godine posetilo 264.508 domaćih turista, što je za 25% više nego u istom periodu prethodne godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *