Joga i u Titelu

Javni čas joge okupio je danas dvadesetak polaznika na kupalištu i TItelu. Čas je držao sertifikovani instruktor joge, Jovan Radivojević.

Joga je drevna nauka zdravog življenja, i kao takva, osmišljena je da bude uklopljena u svakodnevni život. Predstavlja skup najviših znanja na svetu, skupljenih na jednom mestu. Sam cilj joge predstavlja jedinstvo tela, srca i uma, tj. harmoniju fizičkih radnji, emocija i misli. Kao tradicija koja se razvijala i evoluirala hiljadama godina, joga predstavlja skup svih najviših znanja iz celog sveta, pretočen u nauku o ljudskom biću i svim aspektima njegovog postojanja. Joga je drevna nauka zdravog življenja, i kao takva, osmišljena je da bude uklopljena u svakodnevni život, ističu dobri poznavaoci joge koja je „kraljica alternativne medicine”.

Od 2015. godine, Jovan Radivojević vodi Joga studio u Titelu, a o o svom radu je nedavno govorio za portal Moj Titel.

Dve i po godine postoji Joga studio u Titelu koji vodi Jovan Radivojević, serifikovani instruktor joge.

joga titel jovan radivojevic

Iz razgovora sa polaznicima, uglavnom ženama, može se zaključiti da osećaju značajne fizičke koristi od vežbanja, kao što je poboljšanje cirkulacije, povećana elastičnost svih mišića, veća snaga i otpornost prema bolestima. Naročita poboljšanja su osetile na kičmenom stubu, čija povećana elastičnost ne nosi samo dobro zdravlje, nego i uspešno suzbija mnogobrojne poteškoće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *