Konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE raspisuje konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja MZ Šajkaš.

Tim povodom biće održan Dan karijere u Mesnoj zajednici Šajkaš, sala MZ Šajkaš, Nikole Tesle 29, u petak, 30. marta 2018. godine, od 10.00 do 13.00 časova, na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.
IGB AUTOMOTIVE jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.
Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2300 radnika i proizvodi više od 24.000.000 proizvoda godišnje. Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Izvor: opstinatitel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *