Košarkašice OŠ Svetozar Miletić Titel prvakinje na Republičkom školskom takmičenju

Mlade košarkašice OŠ „Svetozar Miletić“ Titel drugu godinu za redom postale su prvakinje države na Republičkom školskom košarkaškom takmičenju u Paraćinu.

Bogdana Nedeljkov, Jelena Muratović, Jelena Bratić, Teodora Radanov, Katarina Rošulj, Livija Ujvari, Jovana Jelača, Jovana Tegeltija, Saša Tegeltija, Milica Mihajlović, Anja Radanov, Milica Višekruna i Ksenija Bratić su učenice Osnovne škole „Svetozar Miletić“. Sve one dobro igraju košarku, pa su se i ove godine plasirale na Republičko takmičenje. Nakon opštinskog takmičenja, na okružnom takmičenju su savladale osnovne škole „Duško Radović“ iz Novog Sada, „Zdravko Čelar“ iz Čelareva i „Svetozar Miletić“ iz Vrbasa. Od nastavnice Gordane Buljin koja vodi ovu ekipu saznali smo da su na Međuokružnom takmičenju u Beogradu pobedili košarkaške ekipe škola iz Elemira i Opova.

kosarkasice os svetozar miletic titel

– Svojom borbenošću i zalaganjem ove devojčice nastavljaju tradiciju uspešnog učešća na Republičkom takmičenju po četvrti put i zasluženo su ponovo izborile prvo mesto – ističe Gordana Buljin, nastavnica fizičkog vaspitanja u OŠ „Svetozar Miletić“ Titel.

gordana buljin kosarkasice os svetozar miletic titel

Mladim košarkašicama je u sredu priređen svečani doček u OŠ „Svetozar Miletić“ Titel.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *