Košarkašice OŠ Svetozar Miletić Titel prvakinje na Republičkom školskom takmičenju

Podelite na društvenim mrežama!

Mlade košarkašice OŠ „Svetozar Miletić“ Titel drugu godinu za redom postale su prvakinje države na Republičkom školskom košarkaškom takmičenju u Paraćinu.

Bogdana Nedeljkov, Jelena Muratović, Jelena Bratić, Teodora Radanov, Katarina Rošulj, Livija Ujvari, Jovana Jelača, Jovana Tegeltija, Saša Tegeltija, Milica Mihajlović, Anja Radanov, Milica Višekruna i Ksenija Bratić su učenice Osnovne škole „Svetozar Miletić“. Sve one dobro igraju košarku, pa su se i ove godine plasirale na Republičko takmičenje. Nakon opštinskog takmičenja, na okružnom takmičenju su savladale osnovne škole „Duško Radović“ iz Novog Sada, „Zdravko Čelar“ iz Čelareva i „Svetozar Miletić“ iz Vrbasa. Od nastavnice Gordane Buljin koja vodi ovu ekipu saznali smo da su na Međuokružnom takmičenju u Beogradu pobedili košarkaške ekipe škola iz Elemira i Opova.

kosarkasice os svetozar miletic titel

– Svojom borbenošću i zalaganjem ove devojčice nastavljaju tradiciju uspešnog učešća na Republičkom takmičenju po četvrti put i zasluženo su ponovo izborile prvo mesto – ističe Gordana Buljin, nastavnica fizičkog vaspitanja u OŠ „Svetozar Miletić“ Titel.

gordana buljin kosarkasice os svetozar miletic titel

Mladim košarkašicama je u sredu priređen svečani doček u OŠ „Svetozar Miletić“ Titel.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *