Šajkaška zimnicijada 2018 četvrti put

U nedelju će se četvrti put održati Šajkaška zimnicijada u organizaciji Udruženja građana Vera Ljubav Nada i Konjičkog kluba „Filipus“ iz Šajkaša (Braće Krkljuš 67).

– Mi okupljamo decu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, uglavnom su to deca koja pohađaju ŠOSO „Milan Petrović“, kao i dece različitog uzrasta koja pohađaju redovne škole, gde svi zajedno imaju podjednake šanse da u jednoj zajedničkoj inkluzivnoj priči razviju svoje potencijale i pripreme se da ravnopravno učestvuju u zajedničkim aktivnostima. Cilj Udruženja je i aktivno učešće roditelja, prijatelja i čitave neposredne okoline, kao i svih građana koji žele da pomognu rad osoba sa invaliditetom.

Želimo da budete i vi deo te priče. Pozivamo vas da nam se pridružite i da zajedno pokažemo da živimo u veselom, raspevanom i humanom društvu! Budite deo manifestacije, predstavite svoje radove, proizvode, zimnicu, rukotvorine… Javite nam se, otvoreni smo za saradnju jer samo zajednički doprinosimo stvarnoj inkluziji u sredini u kojoj živimo, ističe Maja Dunović, koordinator projekta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *