Teodora Đaković i Radovan Dejanović vukovci u STŠ Mileva Marić Titel

Đak genaracije u STŠ „Mileva Marić” Titel ove godine je Teodora Đaković.

Teodora se može može pohvaliti da je devet puta bila u Petnici, da je osvojila drugo mesto na Republičkom takmičenju iz agencijskog i hotelijerskog poslovanja, pohvaljena je za posebno zalaganje iz matematike, srpskog jezika i književnosti i za vannastavne aktivnosti škole. Teodoru je nagradio i ovogodišnji kum škole Dino Tursić, nekadašnji učenik škole, a poklon je uručila njegova majka Vesna Knežević.

Radovan Dejanović, nosilac Vukove diplome, kao i Teodora, pohvaljen je za ostvarene rezultate iz srpskog jezika i književnosti, engleskog i nemačkog jezika, agencijskog i hotelijerskog poslovanja, muzičke kulture, za učešće u radu horu i za učešće u vannastavnim aktivnostima škole. Radovan je na okružnom takmičenju iz engleskog jezika zauzeo peto mesto, među 66 takmičara. Bio je sjajan predsednik Učeničkog parlamenta.

Najbolji ugostitelj je Milan Čenejac koji je posebno pohvaljen za kuvarstvo i za redovno pohađanje nastave, sa najmanje izostanaka, iako je putovao iz Čente.

Dobitnik priznanja „Svetozar Zorić” je Miloš Gombi.

Nagrađen je i Predrag Nuždić, učenik drugog razreda, za osvojeno peto mesto na republičkom takmičenju iz matematike. Prigodnu knjigu izabrao je njegov profesor Dragan Srbulović.

Kao i prethodnih godina, mlađi učenici su izveli prigodan program koje su pripremile profesorice Mirjana Zuković i Aleksandra Živković. Prigodnim rečima učenicima, roditeljima i gostima obratila se i direktorica škole Jadranka Pešti koja je naglasila da je posebno ponosna na izuzetno ponašanje učenika na eskurziji i maturskoj večeri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *