titel-most-obustava-saobracaja

Totalna obustava saobraćaja preko mosta kod Titela u periodu od 1. aprila do 1. novembra 2021. godine

Lokalne vesti
Podelite na društvenim mrežama!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na mostu preko reke Tise, kod Titela pojavila su se oštećenja na konstrukciji mosta, koja bi, ukoliko bi saobraćaj nastavio da se dalje odvija , dovela do povećanja oštećenja, što bi uticalo na nosivost mosta, a samim tim i na bezbedno odvijanje saobraćaja.

Kako bi se sačuvala konstrukcija mosta i obezbedilo nesmetano odvijanje saobraćaja svih učesnika, neophodno je pristupiti popravci istog i dovesti ga u tehnički ispravno stanje.

Kako saznajemo iz JP „Putevi Srbije“ na osnovu izvršenog specijalističkog pregleda mosta izrađen je finalni izveštaj o stanju mosta i njegove konstrukcije.

Donesena je odluka da se ograniči kretanje vozila naizmeničnim propuštanjem preko mosta u periodu od tri meseca, a potom totalno zatvaranje mosta i pristupanje neophodnim radovima na njemu.

Zbog stanja mosta i planiranih radova na istom u skladu sa izrađenim projektom saobraćaja i saobraćajne signalizacije, po dobijanju kompletne dokumentacije planirana je totalna obustava saobraćaja preko mosta kod Titela u periodu od 1. aprila do 1. novembra 2021. godine.

Planirano, potrebno vreme za izvođenje radova je devet meseci s tim što bi prvih šest meseci bila totalna obustava saobraćaja, a preostala tri meseca bi se radovi izvodili uz odvijanje saobraćaja.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a naručito postavljena ograničenja za kretanje preko mosta jer svaki nedozvoljeni prelaz veoma nepovoljno utiče na konstrukciju mosta a samim tim i bezbednost učesnika je manja.

Pogledajte preglednu kartu alternativnih putnih pravaca sa raskrsnicama na kojima se vrše preusmeravanja saobraćaja.

alternativa-titel-most

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *